Το Betty’s Bakery αναβίωσε το αληθινό ψωμί
Πριν 5 χρόνια αρχίσαμε να φτιάχνουμε ψωμί όπως πρέπει να είναι: με φυσικό προζύμι, χωρίς πρόσθετα, χωρίς συντηρητικά, χωρίς ζάχαρη. Φρέσκο καθημερινά. Το πιστοποιήσαμε βιολογικό για να είναι ακόμα καλύτερο. Σήμερα όλο και περισσότερος κόσμος τρώει αληθινό ψωμί.
Πιστεύουμε στη μαγεία του φυσικού προζυμιού
Αυτό είναι που δίνει άρωμα, γεύση και διάρκεια στο ψωμί μας. Το ψωμί μας είναι αποτέλεσμα ζύμωσης. Για αυτό και κάθε καρβέλι μας χρειάζεται περίπου 2 μέρες για να γίνει. Για να φουσκώσει φυσικά. Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες: Αλεύρι από πετρόμυλο χωρίς κανένα πρόσθετο ή συντηρητικό. Δεν βάζουμε ποτέ ζάχαρη στο ψωμί μας. Ζυμώνουμε κάθε μέρα για να προσφέρουμε φρέσκο ψωμί. Καθημερινά.
Ποιοι Είμαστε
Όλοι μαζί δουλεύουμε νύχτα μέρα, 340 ημέρες τον χρόνο για να φτιάξουμε και να φέρουμε στην πόρτα σας φρέσκο βιολογικό ψωμί με προζύμι.
Ζυμώνουμε και ψήνουμε χωρίς σταματημό. Αγαπάμε το ψωμί και θέλουμε να το μοιραζόμαστε.
Πιστεύουμε στην αξία των πρώτων υλών

Ο φούρνος στον Βοτανικό
Ελάτε να μας δείτε από κοντά.
Κλείστε ένα ραντεβού
εδώ.