Το Betty’s Bakery αναβίωσε το αληθινό ψωμί

Πριν 5 χρόνια αρχίσαμε να φτιάχνουμε ψωμί όπως πρέπει να είναι: με φυσικό προζύμι, χωρίς πρόσθετα, χωρίς συντηρητικά, χωρίς ζάχαρη. Φρέσκο καθημερινά. Το πιστοποιήσαμε βιολογικό για να είναι ακόμα καλύτερο. Σήμερα όλο και περισσότερος κόσμος τρώει αληθινό ψωμί.

Φτιάξαμε το πρώτο τοστ χωρίς πρόσθετα και χωρίς συντηρητικά.
Δημιουργήσαμε το μοναδικό ψωμί superfood, χωρίς αλεύρι, πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες.
Το μανιφέστο μας

Πιστεύουμε στη μαγεία του φυσικού προζυμιού

Αυτό είναι που δίνει άρωμα, γεύση και διάρκεια στο ψωμί μας. Το ψωμί μας είναι αποτέλεσμα ζύμωσης. Για αυτό και κάθε καρβέλι μας χρειάζεται περίπου 2 μέρες για να γίνει. Για να φουσκώσει φυσικά. Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες: Αλεύρι από πετρόμυλο χωρίς κανένα πρόσθετο ή συντηρητικό. Δεν βάζουμε ποτέ ζάχαρη στο ψωμί μας. Ζυμώνουμε κάθε μέρα για να προσφέρουμε φρέσκο ψωμί. Καθημερινά.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ - ΑΝΔΡΕΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ - ΒΑΛΙΑΝΟΣ- ΣΟΝΙΑ - ΧΑΡΗΣ - BEN - NOMAN - ΣΤΕΛΛΑ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ - ΑΝΔΡΕΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ - ΒΑΛΙΑΝΟΣ- ΣΟΝΙΑ - ΧΑΡΗΣ - BEN - NOMAN - ΣΤΕΛΛΑ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ - ΑΝΔΡΕΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ - ΒΑΛΙΑΝΟΣ- ΣΟΝΙΑ - ΧΑΡΗΣ - BEN - NOMAN - ΣΤΕΛΛΑ

Ποιοι Είμαστε

Είμαστε η Ελισάβετ , ο Ανδρέας , ο Βαλιάνος , ο Χάρης , και ο Μπεν .

Όλοι μαζί δουλεύουμε νύχτα μέρα, 340 ημέρες τον χρόνο για να φτιάξουμε και να φέρουμε στην πόρτα σας φρέσκο βιολογικό ψωμί με προζύμι.

Ζυμώνουμε και ψήνουμε χωρίς σταματημό. Αγαπάμε το ψωμί και θέλουμε να το μοιραζόμαστε.

Πιστεύουμε στην αξία των πρώτων υλών

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους σε όλη την Ελλάδα. Το αλεύρι μας είναι μόνο βιολογικό και αλεσμένο σε πετρόμυλο. Οι πρώτες μας ύλες έχουν ονοματεπώνυμο. Έρχονται από μικρούς παραγωγούς από το Κιλκίς, την Κρήτη, την Κοζάνη, τα Φιλιατρά, τον Δομοκό, τη Σίφνο, την Κέρκυρα.

Νοιαζόμαστε και μοιραζόμαστε

Κάνουμε παραδόσεις στο κέντρο της Αθήνας με ποδήλατο για να μην επιβαρύνουμε την ήδη δύσκολη κατάσταση στην πόλη. Συνεργαζόμαστε με το “Μπορούμε” και προσφέρουμε το περίσσευμά μας σε όποιον το χρειάζεται. Στηρίζουμε τον παιδικό σταθμό “Οι φίλοι του Παιδιού” δίνοντας ψωμί στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Προσφέρουμε μέρος των εσόδων μας στην Ένωση “Μαζί για το Παιδί”. Κυρίως, όμως, είμαστε καλός συνεργάτης, σεβόμαστε τον κόπο των αγροτών και των παραγωγών μας και έχουμε σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα.
BettyBakery Ο φούρνος στον Βοτανικό

Ο φούρνος στον Βοτανικό

Όταν είδαμε το εγκαταλειμμένο φανοποιείο στον Βοτανικό αμέσως είδαμε ότι μπορεί να γίνει ο φούρνος των ονείρων μας. 4 μήνες μετά και τα καταφέραμε! Φωτεινό, ψηλοτάβανο, με φανταστική ενέργεια, ο φούρνος του Betty’s Bakery στον Βοτανικό είναι υπέροχος.

Ελάτε να μας δείτε από κοντά.
Κλείστε ένα ραντεβού
εδώ.